Oktatóképzés

A képzés vezetője:
Jakab Adrienn
Következő képzés:

8 alkalom az alábbiak szerint:
2018. szeptember 22-23., szeptember 30., október 7., 28., november 11., 25., december 2.

A képzési napokon szombaton 13-19 óráig, vasárnap 13-20.30-ig tart az oktatás, így mindenkinek van egy-egy szabad délelőttje a hétvégén.
Részletek:
http://amasolejoga.hu/hu/oktatokepzes/yin-joga-oktatokepzes

Az élet napos oldalát kedvelő, kiáradó személyiségként (ami elég távol áll a yin minőségtől) elsőre merész ötletnek tűnt, de a bennem lévő vágy mindennél erőteljesebb volt, hogy elindítsam a yin jóga oktatóképzésemet. A bennem végigmenő változásokat is nagyon hasznosnak tartottam átadni a résztvevőknek, egy csodás önismereti út, amit akkor is érdemes végigjárni, ha először azt gondolod hogy nem is célod az oktatás. A képzés során felfedezheted te is, ahogy sok tanítványom tette a magadban rejlő lágyságot és puhaságot.

Azt vallom, hogy az egyensúly ennek a két gyönyörű energiának, yin és yang a táncából áll össze, a szélsőségekből a középpontba való visszatérés itt is elengedhetetlen a testi és lelki jólét érdekében. A képzés során megismerjük ezt az oldalunkat is. Gyakorlatias személyiség lévén az oktatásom is az, így rengeteg esettanulmány, és gyakorlat színesíti és mélyíti el a tudásanyagot.

A képzés során:

Betekintést nyerünk a hagyományos kínai orvoslás alapjaiba, felkeltve a résztvevők érdeklődését, hogy aztán egyénileg mindenki a számára érdekesebb területbe mélyebbre merülhessen. A yin jógaoktatóképzés gyakorlati központú, és szeretem megmutatni és rávezetni a résztvevőket az összefüggésekre.

Dolgozunk a szereplési láz leküzdésén, az önbizalom erősítésén, a lélek megerősítésén és ezáltal a felszíni kemény burok lebontásán, amit eddig a külvilág túlzott yangnak értelmezhetett, de igazából minden bizonnyal egy csodás gyengéd lelket rejt.

Oktatóként egy révész szerepet töltünk be, segítjük eljutni a gyakorlókat a mindennapi nyűzsgésből, hajszából, kiáramlásból, tettrekészségből a beleengedésbe, a teljes ellazulásba, egy olyan testi és lelki állapotba, amit nagyon ritkán van ideje és lehetősége megtapasztalni.

Szeretek kisebb csoportokkal dolgozni a képzés során, hogy mindenkire elegendő idő és figyelem jusson. Mindenen résztvevő elsajátítja a mindazt a szükséges tananyagot, ami által könnyedén össze tud állítani egy yin jógaórát. A kezdeti nehézségek lekűzdése érdekében sok óravázlattal távoznak és ami a legfontosabb az első “igazi” 90 perces yin jógaóra megtartását az amasole Jógastúdióban biztosítom, így a lámpalázat támogató közegben küzdheti le. Hatalmas öröm számomra, hogy eddig minden képzésemen elértem a célomat, és a tanítványok mind a próbaórákon, mint az igazi óráikon a jógázóink örömére kihozták magukból az egyéniségüknek megfelelő leg-yinebb órát.

A képzés helyszíne:

Amasole Jógastúdió – 1031 Budapest, Monostori út 29.

A képzés díja:

155.000 Ft (bruttó) mely tartalmazza az előadásokat, a jegyzetet, óravázlatokat. A képzés időtartama alatt 50%-os kedvezvényt biztosítunk a bérleted árából.
A párhuzamosan futó hatha képzéssel együtt a díj bruttó 275.000 Ft. A két képzés együttes elvégzésével a nemzetközi Yoga Alliance által akkreditált oktatói képesítés szerezhető.

Képzés időpontja:

2018. szeptember 22-23., szeptember 30., október 7., október 28.,  november 11., november 25. december 2.

A képzési napokon szombaton 13-19 óráig, vasárnap 13-20.30-ig tart az oktatás, így mindenkinek van egy-egy szabad délelőttje a hétvégén.(Közben 10-15 perces szünetek, így hozz magaddal harapnivalót)

Jelentkezni 30% előleg befizetésével az Amasole Jógastúdió recepcióján vagy itt:

Név:*
E-mail cím:*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*Visszajelzések a képzésről: 

Yin jóga oktatóképzés (2017 ősz) visszajelzés – Rigó Katalin Jarmila

Korábban elkezdtem egy jóga oktatóképzést, ami alatt több stúdióban próbálgattam a különböző típusú jógaórákat. Ez idő alatt találkoztam a yin jógával, ami nem igazán fogott meg az alatt a néhány alkalom alatt, amíg más stúdiókban, különböző oktatóknál próbálkoztam a gyakorlásával.

Aztán elmentem Adri egyik órájára, ami teljesen más volt, sokszínű, izgalmas, kihívásokkal teli és azonnal magával ragadott.

Ezután vettem részt az általa szervezett és vezetett yin jóga oktatóképzésen. Adrienn hatalmas tudásanyagot adott át nekünk, igazán élvezetes formában. Ez egy interaktív képzés, ahol mindenki gondolkodásra van ösztönözve, minden feladatot együtt oldunk meg, együtt tesszük fel a kérdéseket és együtt jövünk rá a válaszokra. Így legvégül a csoport összes tagjának sikerül elsajátítani az anyagot, és megérteni a bonyolultabb összefüggéseket is. Szuper, hasznos és jó hangulatú hétvégék voltak, ami komoly függőséget okozott nálam.

Nem csak a közös hétvégéket folytattam volna még az idők végezetéig, de igazi yin jóga rajongóvá váltam a képzés végére.

Ha érzel magadban elég kíváncsiságot, vagy egyszerűen csak szereted a yin jógát, akkor ez a képzés neked is tetszeni fog, mert biztosan új színt hoz az életedbe, függetlenül attól, hogy oktatni szeretnéd-e vagy csak elmélyülni a témában. Itt garantáltan olyan plusz tudással vérteződsz fel, Adri iránymutatásával, amit mind az oktatásban, mind a gyakorlásodban sikeresen és hasznosan be tudsz építeni.

További információk: adri@amasolejoga.hu